MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μάστιγα οι κροτίδες και τα πυροτεχνήματα στη Λακατάμια. «Χάσαμε τον ύπνο μας», λένε οι κάτοικοι

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστάτωση από πυροτεχνήματα και κροτίδες  στην Λακατάμια –  «Χάσαμε τον ύπνο μας» καταγελούν οι κάτοικοι της περιοχής – Τι αναφέρει η δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα στη CT

Advertisement

Σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία προχώρησε η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, για το συχνό φαινόμενο ρίψεις πυροτεχνημάτων από αγνώστους στην περιοχή.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Λακατάμιας αφού σύμφωνα με τη Δήμαρχο, πολίτες ενώ κάθονται στα σπίτια τους θορυβούνται σχεδόν καθημερινά από ρίψεις πυροτεχνημάτων.

«Έστειλα επιστολή στην αστυνομία και έκανα τα διαβήματα που πρέπει αφού αυτό το πράγμα απαγορεύεται. Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει έρευνα να δει από πού έρχονται και ποιοι τα χρησιμοποιούν παράνομα» ανέφερε η κ. Χατζήπαπα στη Cyprus Times.

Η κ.Χατζήπαπα πρόσθεσε ότι «ο δήμος δεν μπορεί να πάει και να συλλάβει αυτά τα άτομα αλλά έχει πράξει τα δέοντα ώστε να λυθεί το πρόβλημα».

Επισήμανε δε, ότι ο δήμος σε περίπτωση που ενημερωθεί έγκαιρα για ρίψεις πυροτεχνημάτων από κάποια μαγαζιά τότε ενημερώνει και τους δημότες αμέσως κάτι που δεν είναι συχνό φαινόμενο. Φαίνεται πως κάποιοι από μόνοι τους ρίχνουν πυροτεχνήματα και πιθανόν και κροτίδες.

Το φαινόμενο μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει ανησυχήσει πολλές φορές τους κατοίκους της περιοχές αναγκάζοντας τους να προβαίνουν και οι ίδιοι σε σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής «άγνωστοι πετάνε κροτίδες και πυροτεχνήματα και εξαφανίζονται ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει έντονο το φαινόμενο στη περιοχή. «Χάσαμε τον ύπνο μας» λέγει χαρακτηριστικά, κάτοικος της περιοχής, στην Cyprus Times .

Ο δήμος Λακατάμιας εξέδωσε χθες Πέμπτη και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι η ρίψη πυροτεχνημάτων και κροτίδων είναι παράνομη.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network