MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μας ξεχάσατε…». Μητέρες διαμαρτυρήθηκαν στον ΠτΔ για τα ασφαλτικά εργοστάσια (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Πήγαν στην Κρατική Έκθεση και βρήκαν τον Πρόεδρο – Διαμαρτυρήθηκαν για άλλη μία φορά για τα ασφαλτικά εργοστάσια – Υπενθύμισαν τα προβλήματα και έκαναν έκκληση για τα παιδιά τους – Του παρέδωσαν και ζωγραφιές

Δύο μητέρες βρέθηκαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στην Κρατική Έκθεση για να λάβει την 3η δόση εμβολιασμού, και διαμαρτυρήθηκαν για τα ασφαλτικά εργοστάσια.

Advertisement

Οι μητέρες, υπενθύμισαν στον Πρόεδρο, ότι η περιοχή Ιδαλίου και οι κάτοικοι της υποφέρουν με τα καυσαέρια των εργοστασίων που εδώ και χρόνια τους ταλαιπωρούν.

Μία από τις δύο μητέρες είπε χαρακτηριστικά στον Πρόεδρο, «κύριε Πρόεδρε μας ξεχάσατε», με εκείνον να της απαντά ότι «γίνονται προσπάθειες και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Η μη υλοποίηση δεν οφείλεται σε αδιαφορία της Κυβέρνησης, αλλά σε γραφειοκρατικά θέματα».

Ο Πρόεδρος σημείωσε ακόμη ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται στην επιλογή των χώρων όπου θα μετακινηθούν και εγκατασταθούν τα εργοστάσια.

Μάλιστα, οι δύο μητέρες παρέδωσαν στον Πρόεδρο ζωγραφιές των παιδιών τους με τον ίδιο να απαντά «τα παιδιά τα ακούω και εσάς σας ακούω. Αν εσείς θέλετε να τελειώσει μια φορά αυτό, εγώ θέλω εκατό».

Δείτε τη στιγμή, στο πιο κάτω βίντεο από την live μετάδοση του Alpha:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network