MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μας τελειώνει και ο Σεπτέμβρης αλλά μάλλον… όχι το καλοκαιράκι!

Advertisement

Sponsored by exness

Η θερμοκρασία πέφτει… μόνο το βράδυ – Μέχρι και 35 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Από λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη η θάλασσα – Τα ίδια και τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά µεταβλητοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα, τοπικά στα δυτικά και τα νότια, θα πνέουν ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα, στα προσήνεµα, θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στο ίδιο έργο θεατές

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη νύκτα δυνατό να παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµαίνεται πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τι θα γίνει;

Protathlima