MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαρτυρίες ότι η νεαρή συνήθιζε να βγαίνει στην ταράτσα…

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνες της Αστυνομίας στη σκηνή που εντοπίστηκε νεκρή νεαρή γυναίκα στην περιοχή της Γερμασόγειας – Έσπευσαν ιατροδικαστές για αυτοψία – Διέμενε στην πολυκατοικία με τον αδελφό της η άτυχη αλλοδαπή – Όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι αστυνομικές αρχές

Advertisement

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρή νωρίς το πρωί, νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, στο χώρο στάθμευσης 5όροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή της Γερμασόγειας, στην οποία διέμενε με τον αδελφό της.

Πρόκειται για την 32χρονη Daskalu Andreea από τη Ρουμανία, την οποία εντόπισε νεκρή αλλοδαπός, που ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή τα μέλη της αστυνομικής δύναμης τέθηκαν σε πλήρη κινητοποίηση. Η σκηνή αποκλείστηκε και ξεκίνησαν επιτόπιες εξετάσεις.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, στο άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας δεν υπήρχαν εμφανείς εξωτερικές κακώσεις, εκτός από μία στο χέρι.

Στη σκηνή βρίσκονται και διενεργούν αυτοψία οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, οι οποίοι αναμένεται να ρίξουν «φως» γύρω από την υπόθεση θανάτου της άτυχης νεαρής, τα ακριβή αίτια θανάτου της οποία θα καταδείξει βεβαίως η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Η άτυχη γυναίκα, που εργαζόταν σε εστιατόριο της πόλης, διέμενε με τον αδελφό της σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρίες ενώπιον των αρχών ότι συνήθιζε να βγαίνει στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να χαλαρώνει. Γεγονός που στρέφει τις έρευνες της Αστυνομίας και στο ενδεχόμενο της πτώσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Cyprus Times.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal