MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαρτυρία στη CT: «Ο κορωνοϊός υπάρχει… είναι στο σπίτι και στο κορμί μου, υποφέρω. Δεν είναι αστείο»

Advertisement

Sponsored by exness

Την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό εξομολογείται στη Cyprus Times μία 33χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό – Τα συμπτώματα η ψυχολογία και το μήνυμα δύναμης που στέλνει σε όσους δίνουν τη μάχη με τον ιό – «Ο ιός υπάρχει και τον ζω…»

Της Μικαέλας Κουλλέ

Advertisement

Η Χρυσοβαλάντω Νικολέττη από τη Λεμεσό διαγνώστηκε θετική στον ιό και αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω της Cyprus Times σε όλους όσοι είναι αρνητές του ιού, καθώς και σε όσους δίνουν τη «μάχη» για να τον αντιμετωπίσουν.

Όπως αναφέρει η 33χρονη η ίδια και ο σύζυγος της διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό μετά από τεστ που υποβλήθηκαν.

«Εδώ και 12 ημέρες βρισκόμαστε κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα μαζί με τον άντρα μου, καθώς διαγνωστήκαμε θετικοί στον ιό. Από την πρώτη στιγμή τηρούμε όλα τα μέτρα, αλλά δυστυχώς έτυχε και σε εμάς όπως και σε αρκετό κόσμο έξω» όπως περιγράφει.

Ο κορωνοϊός υπάρχει, ναι, είναι στο σπίτι μου και στο κορμί μου, υποφέρω, λέει η Χρυσοβαλάντω.

Και εξηγεί τα συμπτώματα αλλά και όσα βιώνει σε αυτή την περιπέτεια…

«Πόνος στα κόκαλα, πυρετός, πονοκεφάλοι, βήχας, κόπωση, όσφρηση και γεύση μηδενική… τρέμω και λυγίζουν τα γόνατα μου από αδυναμία».

Μιλώντας για την ψυχολογία της η Χρυσοβαλάντω αναφέρει ότι «πέφτεις, γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει. Βρισκόμαστε στο διαμέρισμα με τον άντρα μου και παλεύουμε να το ξεπεράσουμε σεβόμενοι όλους τους γύρω μας».

Ο κορωνοϊός δεν είναι αστείο….

«Σε όσους λένε ότι δεν υπάρχει αυτός ο ιός και ουσιαστικά αρνούνται την ύπαρξη του θέλω να πω ότι, υπάρχει και τον ζω. Είμαι ευπαθής εγώ και προτρέπω όλο τον κόσμο να προσέχει καθώς γύρω μας υπάρχουν πολλοί δικοί μας άνθρωποι που επίσης ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού» λέει η Χρυσοβαλάντω.

«Από την πρώτη στιγμή φοβήθηκα για τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας και τους παππούδες και γιαγιάδες μας. Δεν σκέφτηκα ακραία, για παράδειγμα, τον θάνατο, θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Τέλος στέλνει το δικό της μήνυμα προς όλη την κοινωνία…

«Όλοι πρέπει να προστατεύστε τους γύρω μας… Βάλτε τις μάσκες σας και χρησιμοποιείτε αντισηπτικά. Δεν είναι αστείο…».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network