MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαρτυρία έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές… 4 συλλήψεις για την απαγωγή της Marie

Advertisement

Sponsored by exness

Εντατικές οι έρευνες της Αστυνομίας για την απαγωγή της 4χρονης Marie – Μαρτυρία έθεσε σε κινητοποίηση τις Αρχές κατά τη διάρκεια της νύχτας – Μπλόκα της Αστυνομίας σε Λάρνακα και Λευκωσία – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα – Άφαντος ο πατέρας

Advertisement

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα χθες βράδυ πέρασε η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Marie.

Συγκεκριμένα μετά από μαρτυρία η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση στήνοντας επιχείρηση σε Λευκωσία και Λάρνακα με αποτέλεσμα τη σύλληψη 4 προσώπων ηλικίας 44, 47, 39 και 33 ετών.. Πρόκειται τρεις Ελληνοκύπριους και 1 Σύρο, εναντίον των οποίον εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

Τα τέσσερα πρόσωπα θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου στις 11.00

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου στην οικία του 33χρονου εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Η αστυνομία βρισκόταν επί ποδός ολόκληρο το βράδυ σε μια προσπάθεια εντοπισμού της 4χρονης και του πατέρα της, πραγματοποιώντας ελέγχους σε πιθανά σημεία.

Την ίδια στιγμή παραμένει άφαντος ο 49χρονος πατέρας, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του ανέφερε ότι η Marie βρίσκεται μαζί του και είναι καλά στην υγεία της, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία εικάζεται ότι η μικρή και ο πατέρας της δεν έχουν διαφύγει από την Κύπρο.

Το χρονικό της απαγωγής

Όλα έγιναν στις 7 και 45 το πρωί, ενώ η μικρή Marie κατέβηκε από το αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τη μητέρα της και ετοιμαζόταν να εισέλθει όπως κάθε μέρα στο νηπιαγωγείο που φοιτά στην περιοχή της Δασούπολης στη Λευκωσία, οι δύο κουκουλοφόροι επιτίθενται.

Χρησιμοποιώντας βία, καταφέρνουν να πάρουν το μικρό κοριτσάκι από τα χέρια της μητέρας του. Το αρπάζουν και το μεταφέρουν στο μαύρο Range Rover που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο κάτω και εντός του οποίου ανέμενε τρίτο πρόσωπο και εξαφανίζονται.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network