MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαραγκός: Εξελίσσεται και συνεχίζει με συνέπεια την αποστολή της η ΑΗΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Στόχος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου είναι να προχωρήσει ο λειτουργικός και λογιστικός διαχωρισμός της, ώστε η ΑΗΚ να συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια την αποστολή της, για απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στις όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ του οργανισμού, Ανδρέας Μαραγκός σε συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργο Λακκοτρύπη.

Advertisement

Ανακοίνωση Τύπου της ΑΗΚ αναφέρει ότι ο Υπουργός Ενέργειας είχε σήμερα ενημερωτική συνάντηση με το νέο ΔΣ και τη διεύθυνση της ΑΗΚ στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού.

Ο κ. Μαραγκός ενημέρωσε τον κ. Λακκοτρύπη για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και επανέλαβε την πρόθεση τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της Διεύθυνσης και του Προσωπικού της ΑΗΚ πως «κοινός στόχος είναι αυτός ο μεγάλος Οργανισμός να εξελίσσεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα προχωρήσει ο λειτουργικός και λογιστικός διαχωρισμός, ώστε η ΑΗΚ να συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια την αποστολή της, για απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στις όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές».

Εξίσου μεγάλης σημασίας για το νέο ΔΣ της ΑΗΚ είναι ο Οργανισμός να συνεχίσει να εξελίσσεται σε πελατοκεντρικό, έτοιμο να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του νέου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, προστίθεται.

Από την πλευρά του ο κ. Λακκοτρύπης εξέφρασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ευαρέσκεια του για τους στόχους που έθεσε το ΔΣ της Αρχής και διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιο όσο και το Υπουργείο του θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal