MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαινόμενος 48χρονος επιτέθηκε σε ταξιτζή στην Πάφο… Χτύπησε το ταξί με ρόπαλο ενώ ανέσυρε και μαχαίρι

Advertisement

Sponsored by exness

Έξαλλος 48χρονος επιτέθηκε σε ταξιτζή στην Κάτω Πάφο που του είχε ζητήσει να μετακινήσει το όχημα του – Χτύπησε το ταξί με ρόπαλο, μπήκε στο όχημα, έβαλε όπισθεν και χτύπησε εσκεμμένα στο ταξί -Έφυγε και επέστρεψε πιο έντονος – Ανέσυρε μαχαίρι αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να τραυματίσει τον 57χρονο – Κατέληξαν κα οι δύο στο νοσοκομείο

Advertisement

Το έλα να δεις έγινε τα ξημερώματα στην Κάτω Πάφο όταν 57χρονος ταξιτζής ζήτησε από 48χρονο να μετακινήσει το όχημα που ήταν σταθμευμένο σε σημείο όπου εμπόδιζε τη διέλευση του ταξί.

Μαινόμενος ο 48χρονος πλησίασε τον 57χρονο και τον τράβηξε από τον λαιμό ενώ στη συνέχεια και αφού ο ταξιτζής εξήλθε του οχήματος, ο έξαλλος 48χρονος πήρε ένα πλαστικό ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει το όχημα.

Ακολούθως ο 48χρονος εισήλθε στο όχημα του και αφού έκανε όπισθεν, κτύπησε εσκεμμένα το μπροστινό μέρος του ταξί και αποχώρησε.

Το κακό όμως είχε και συνέχεια αφού ο 48χρονος επέστρεψε δριμύτερος και έχοντας στην κατοχή του πτυσσόμενο μαχαίρι επιτέθηκε στον 57χρονο χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει. Με παρέμβαση της Αστυνομίας το επεισόδιο έληξε και οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 57χρονος έλαβε τις πρώτες βοήθειες και απελύθη ενώ ο 48χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία. Εναντίον του 48χρονου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network