MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μάικ Σπανός: Είμαι Απολλωνίστας αλλά ασφαλώς θα πάω και στην Ομόνοια»

Advertisement

Sponsored by exness

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Πολίτης» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ζορμπά ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Μάικ Σπανός – Από τις Προεδρικές μέχρι τον… Απόλλωνα και από το Μάικ στο… Μιχάλης!

Advertisement

Ανάμεσα στα όσα κλήθηκε να απαντήσει ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Μάικ Σπανός, ερωτήθηκε και για το όνομα το, για το οποίο πολύς λόγος έγινε τελευταία, μετά που ο Άντρος Κυπριανού τον αποκάλεσε για πρώτη φορά «Μιχάλη».

«Μιχάλης. Το όνομά μου είναι Μιχάλης. Βεβαίως εγώ ουδέποτε είχα πρόβλημα με το πώς με λέει ο κόσμος. Οι φίλοι μου οι παλιοί με λεν Μιχαλάκη. Η οικογένειά μου Μιχάλη. Το παζάρι με λέει Μάικ. Οι φίλοι μου οι πολύ στενοί στη Λεμεσό με λένε Μίσια. Εμένα ό,τι μου φωνάξουν απαντώ», ανέφερε ο κύριος Σπανός απαντώντας τη σχετική ερώτηση.

Και αφού ανέφερε ότι δεν ήταν κομματικοποιημένος, η συζήτηση έφτασε μέχρι το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ομάδα, τον Απόλλωνα.

«Γεννήθηκα το 1953 και ο Απόλλωνας ιδρύθηκε το 1954 και από της ιδρύσεώς του ο Απόλλωνας στεγαζόταν κάτω από το σπίτι που έζησα και μεγάλωσα στην οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό. Λόγω της αθλητικής μου ιδιότητας, ήμουν αθλητής του Απόλλωνα για τέσσερα χρόνια που κράτησε η ζωή των σωματείων ως αθλητικών φορέων στίβου. Και τα τέσσερα χρόνια που συμμετείχαμε στους διασωματειακούς αγώνες ο Απόλλωνας κέρδισε και τα τέσσερα χρόνια την πρωτιά. Μπορώ να πω ότι σημάδεψαν τη ζωή μου τα χρόνια στο οικοτροφείο της Αγγλικής Σχολής που έμαθα να ζω μόνος μου, ο αθλητισμός που χάλκευσε τον χαρακτήρα μου και τα χρόνια στην Αδελφοί Λανίτη που σημάδεψαν και καθόρισαν τον τρόπο που ζω και εργάζομαι», είπε.

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο κατά πόσον θα πάει για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας και σε αγώνες άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων φιλικά προσκείμενων στο ΑΚΕΛ, απάντησε θετικά.

«Μα, αφού πάω εν πάση περιπτώσει. Είμαι ποδοσφαιρόφιλος, είμαι λάτρης» είπε.

Άρα θα σας δούμε και σε αγώνες της Ομόνοιας, ερωτήθηκε, για να απαντήσει «Μα ασφαλώς».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network