MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μαγιό, πετσέτα και καιρός για παραλία!

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος ο καιρός και αραιή ομίχλη για απόψε – Μέχρι και 37 βαθμούς ο υδράργυρος αύριο – Βροχές στο καιρικό «μενού» – Παίρνει για τα καλά την ανιούσα ο υδράργυρος από το Σάββατο – Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αρχίζει να μας επηρεάζει κυρίως από το Σάββατο απόγευμα.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα αναμένεται να εμφανίζονται χαμηλές νεφώσεις στα δυτικά και στα νότια παράλια και τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα νοτιοδυτικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια το απόγευμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 βαθμούς στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα νότια, στα ανατολικά, στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network