MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μάχη με τις φλόγες στον Πύργο Τηλλυρίας. Θετικά τα μηνύματα (pics-videos)

Advertisement

Sponsored by exness

Μάχη με τις φλόγες στον Πύργο Τηλλυρίας – «Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες…» λέει ο Κοινοτάρχης στη CT – Εκκενώθηκε προληπτικά φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς

Advertisement

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες  στην περιοχή του Αγίου Ανδρόνικου στον Πάνω Πύργο η οποία κατακαίει έκταση άγριας βλάστησης.

Μιλώντας στη Cyprus Times λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ, ο Α΄Δασικός λειτουργός του Τμήματος Δασών, Ανδρέας Χρίστου ανέφερε ότι παραμένει ένα μέτωπο ενεργό στην περιοχή και όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να τεθεί υπό έλεγχο.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις του τμήματος Δασών τόσο από τον Πύργο όσο και από τις γύρω περιοχές, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κοινοτάρχης Πύργου κ. Νίκος Κλεάνθους ανέφερε ότι η φωτιά μαίνεται σε περιοχή κοντά στο χωριό του Πάνω Πύργου και κοντά σε ιδιωτικό Δάσος. «Οι προσπάθειες τόσο των δυνάμεων Πυρόσβεσης όσο και εθελοντών κατοίκων της περιοχής είναι υπεράνθρωπες και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα».

Νωρίτερα η φωτιά πλησίασε  φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς και δόθηκε προληπτικά εντολή εκκένωσής του χωρίς να κινδυνέψει κανένας Εθνοφρουρός.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network