MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λύθηκε το μυστήριο με τα «δώρα» στη Λάρνακα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Λύθηκε το μυστήριο με τα «δώρα» στη Λάρνακα – Εικαστική παρέμβαση… τελικά τα άδεια κουτιά – Συστάσεις από την Αστυνομία στον «υπεύθυνο» επιχειρηματία και σε καταστηματάρχες

Advertisement

Βρήκαμε την απάντηση στο μυστήριο με τα άδεια πακέτα, που βρήκαν χθες έκπληκτοι έξω από τα μαγαζιά τους οι καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας.

unnamed-1

Τα πακέτα που ήταν τυλιγμένα σαν δώρα Χριστουγέννων, με πολύχρωμα χαρτιά περιτυλίγματος και καλόγουστες κορδέλες και φιόγκους, ήταν μέρος της διακόσμησης κέντρου αναψυχής στη Λάρνακα.

unnamed-2

Ο επιχειρηματίας σκέφτηκε να μην πάνε χαμένα τόσο όμορφα πακέτα. Είχε τη φαεινή ιδέα να μοιραστεί την ομορφιά τους με τους καταστηματάρχες της πόλης, κάνοντας μια εικαστική παρέμβαση στο Κέντρο της πόλης της Λάρνακας, προσφέροντας χαρά σε ντόπιους κι τουρίστες.

unnamed-4

Ούτε που πέρασε από το μυαλό του ανθρώπου ότι οι καιροί είναι πονηροί σήμερα, κι ότι τα εγκαταλελειμμένα πακέτα παραπέμπουν είτε σε τρομοκρατία είτε σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες…­

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για τα… «μυστήρια πακέτα», εντόπισε τον επιχειρηματία και αφού διαπίστωσε ότι η όλη ενέργεια είχε αθώα κίνητρα και ότι δεν υπήρχε τίποτα το ύποπτο, αποφάσισε να μη λάβει περεταίρω μέτρα.

unnamed

Ωστόσο, η Αστυνομία έδωσε αυστηρές  συστάσεις τόσο στον επιχειρηματία όσο και στους καταστηματάρχες- και κατ’ επέκταση σο κοινό- να είναι προσεκτικό, και όχι μόνο να μην αφήνει αντικείμενα που μπορεί να εκληφθούν ως ύποπτα, αλλά επίσης, να μην αγγίζει οτιδήποτε που μπορεί να εγείρει υποψίες και το πιο σημαντικό, να ενημερώνει αμέσως τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network