MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Λύγισε» και πήρε πίσω το… παραμύθι ο Τζιωνής!

Advertisement

Sponsored by exness

Κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος ενώπιον του Δικαστηρίου οι ισχυρισμοί Τζιωνή περί πιέσεων και απειλών που δέχτηκε από τους ανακριτές – Ερωτήσεις επί ερωτήσεων δέχθηκε από την Εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής ο βασικός κατηγορούμενος στο διπλό φονικό του Στροβόλου – Τον άφησε εκτεθειμένο η Πολίνα Ευθυβούλου – Στις 17 Δεκεμβρίου η συνέχεια

Advertisement

Καταιγισμός ερωτήσεων από την Εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Πολίνας Ευθυβούλου προς τον Λοϊζο Τζιωνή, που τελικά… λύγισε και πήρε πίσω όλο το παραμύθι περί ομολογίας κατόπιν πιέσεων και απειλών. Στις απανωτές ερωτήσεις, ο Τζιωνής «πιάστηκε» στην φάκα και παραδέχθηκε ότι δεν πιέστηκε από κανένα.

Η δικαστική διαδικασία άρχισε με ερωτήσεις που αφορούσαν τον τρόπο συμπεριφοράς των ανακριτών στον Τζιωνή.

Ο Τζιωνής αρχικά ανέφερε πως από συγκεκριμένο ανακριτή ένιωθε πιέσεις καθώς ισχυρίστηκε ότι του έκανε ψυχολογικό πόλεμο. Μάλιστα ανέφερε πως ήταν ψυχρός απέναντι του και όταν αντίκρισε το όπλο που υπήρχε σε γυαλινο ντουλάπι, ο ανακριτής του είπε πως θα το χρησιμοποιήσει εναντίον του αν κάνει οτιδήποτε.

Η Κατηγορούσα Αρχή συνεχίζει με ερωτήσεις για τα δικαιώματα του και αν ο ίδιος τα γνώριζε. Με ένα «μάλιστα» απάντησε στις πλείστες ερωτήσεις ο Τζιωνής.

Από την πλευρά της η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Πολίνα Ευθυβούλου προσπάθησε μέσω των σεναρίων που έδωσε ο Τζιωνής να του δώσει την ευκαιρία να πει σε ποιο σημείο πιέστηκε. Ο Τζιωνής σε κάποιο σημείο της αντεξέτασης του αναφέρει πως πιέστηκε γιατί έλεγε ψέματα για τον αδελφό του.

Να σημειώσουμε πως μετά και την εξέλιξη αυτή ο δικηγόρος του Λοϊζου Τζιωνή απέσυρε το θέμα της πίεσης ενώ άφησε ανοικτό το θέμα της παραβίασης των δικαιωμάτων του πελάτη του.

Ο κ. Αναστασίου ζήτησε επίσης χρόνο από το δικαστήριο για να μελετήσει τα όσα κατέθεσε ο πελάτης του ενόρκως.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network