MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λογομάχησαν με εστιάτορα στην Πάφο για το κορνάρισμα και… έβγαλαν όπλο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε τέσσαρα πρόσωπα για επίθεση σε εστιάτορα στην Πάφο και της συζύγου του – Τους έκανε παρατήρηση για να μην κορνάρουν και του επιτέθηκαν – Ένας εκ των υπόπτων ανέσυρε κυνηγετικό όπλο απειλώντας τον παραπονούμενο να τον «σκοτώσει» –  Υπό κράτηση οι ύποπτοι

Advertisement

Άναψαν τα αίματα χθες βράδυ στην Πέγεια ανάμεσα σε ιδιοκτήτη εστιατορίου και άλλων τεσσάρων προσώπων για ασήμαντη αιτία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Cyprus Times, ενώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και η σύζυγος του βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου στην Πέγεια πρόσωπα που επέβαιναν σε δυο οχήματα άρχισαν να κορνάρουν. Αποτέλεσμα ο εστιάτορας να τους κάνει παρατήρηση προκειμένου να μην προκαλούν οχληρία.

Πράγμα όμως το οποίο δεν άρεσε καθόλου στα τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν των δυο οχημάτων οι οποίοι από την πλευρά τους «κατέβηκαν κάτω» και επιτέθηκαν και χτύπησαν τον εστιάτορα και την σύζυγο του. Σε κάποια στιγμή ο οδηγός του ενός οχήματος ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και αφού το έστρεψε προς το μέρος του παραπονούμενου τον απείλησε ότι θα τον «παίξει».

 Οι τέσσερεις στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ είχαν αφαιρέσει από τα οχήματα τους αριθμούς εγγραφής.

Τόσο ο εστιάτορας όσο και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με διάφορες εκδορές στο σώμα και το πρόσωπο τους ενώ προέβησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Μετά από σχετικές έρευνες οι αρχές φόρεσαν χειροπέδες στα τέσσερα πρόσωπα τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network