MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λογομαχία ανάμεσα σε θείο και ανιψιό πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό. Σοβαρά ο τραυματίας

Advertisement

Sponsored by exness

Λογομάχησαν, ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα – Διαμάχη ανάμεσα σε θείο και ανιψιό πίσω από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό – Σε σοβαρή κατάσταση ο θείος – Παραδέχεται εκ πρώτης ο δράστης – Όλες οι εξελίξεις

Μια λογομαχία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανάμεσα στον 35χρονο θείο και τον 28χρονο ανιψιό του οδήγησε στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο 35χρονος θείος και τραυματίας, φαίνεται πως επισκέφθηκε το πρωί το διαμέρισμα του 28χρονου ανιψιού του, που βρίσκεται στην περιοχή της Σαριπόλου, και για αιτία που δεν έχει επί του παρόντος διευκρινιστεί, οι δύο τους διαφώνησαν έντονα.

Γρήγορα τα αίματα «άναψαν» με τον 28χρονο να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίζει τον θείο του στην κοιλιακή χώρα.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως ότι ο 28χρονος που συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας αμέσως μετά το αιματηρό συμβάν, φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να παραδέχεται προφορικά ότι είναι το πρόσωπο που τραυμάτισε σοβαρά τον 35χρονο και να προβάλλει τους δικούς του ισχυρισμούς για το περιστατικό, οι οποίοι θα διερευνηθούν από τις αρχές.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network