MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λόγω αναθυμιάσεων κατά τον καθαρισμό των ντεποζίτων η πυρκαγιά στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της πυρκαγιάς στο βυτιοφόρο στη δηλώνει ο Ανδρέας Κεττής – Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά τη διαδικασία καθαρισμού των ντεποζίτων

Advertisement

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα σε βυτιοφόρο στη Λάρνακα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρέας Κεττής, προσθέτοντας πως στο βυτιοφόρο υπήρχαν μόνο κατάλοιπα καυσίμων.

Σε δηλώσεις του στη Λάρνακα ο κ. Κεττής ανέφερε ότι «σήμερα στις 06.35 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά η οποία μαινόταν σε βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων σε πετρελαιο-εγκατάσταση στην επαρχία Λάρνακας. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βάσει των σχεδίων δράσης που εφαρμόζουμε για τέτοιου είδους εγκαταστάσεις από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» και υποστηρικτικές δυνάμεις από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου».

Πρόσθεσε πως «τρία λεπτά μετά την κλήση ήμασταν ήδη στο επεισόδιο και λίγα λεπτά αργότερα καταφέραμε να σβήσουμε την πυρκαγιά. Στο βυτιοφόρο όχημα υπήρχαν κατάλοιπα καυσίμων και τα αίτια της πυρκαγιάς είναι υπό διερεύνηση σε συνεργασία με την Αστυνομία».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κεττής είπε ότι «εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά τη διαδικασία καθαρισμού των ντεποζίτων (του βυτιοφόρου). Φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιηθεί ένα πλυντικό μηχάνημα το οποίο εργαζόταν με μηχανή καύσης και λόγω των αναθυμιάσεων που υπήρχαν στο χώρο, δημιουργήθηκε μια πυρκαγιά» η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε στο βυτιοφόρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network