MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

LIVE: Με προσοχή για φαινόμενα παρεκκλίσεων… συνέχεια στην Γ’ Φάση χαλάρωσης

Advertisement

Sponsored by exness

Το πιο μεγάλο βήμα για επιστροφή στην κανονικότητα κάνει από χθες η Κύπρος – Δύο νέα κρούσματα από επαναπατρισθέντες – Συνεχής Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις από την Κύπρο και τον κόσμο

Στην επόμενη φάση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων από χθες η Κύπρος. Επαναλειτούργησαν τα εμπορικά κέντρα, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια για εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων, τα νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικές λέσχες, παιδότοποι εξωτερικού χώρου, ολοήμερα θερινά και δημόσια σχολεία καθώς και εσωτερικοί χώροι εστίασης.

Advertisement

Ικανοποίηση σε γενικές γραμμές από την τήρηση των μέτρων από εργαζόμενους και κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,369 εργαστηριακών διαγνώσεων είναι 2. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο επαναπατρισθέντες.

Υπενθυμίζεται πως χθες, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 2 νέα κρούσματα κορωνοϊού, από σύνολο 484 δειγμάτων. Πρόκειται για επαναπατρισθέντες από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι βρίσκονταν σε ξεχωριστές πτήσεις.

Στο επίκεντρο ακόμα οι εικόνες συνωστισμού που έκαναν όλο το τριήμερο τον γύρο του διαδικτύου. Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου αποφάσισε το Δικαστήριο, ενώ τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπιασαν δουλειά, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας προκειμένου να μελετήσουν βίντεο και φωτογραφίες και δεν αποκλείεται να καταγγελθούν και θαμώνες που παραβίασαν τα μέτρα.

Συνεχής Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις από την Κύπρο και τον κόσμο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network