MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

LIVE: Με αισιοδοξία και προσοχή η επιστροφή στην κανονικότητα

Advertisement

Sponsored by exness

426.029 νεκροί ανά το παγκόσμιο από τον νέο κορωνοϊό – Η Κύπρος έκανε το Σάββατο ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη κανονικότητα – Οι εργοδότες σε στάση αναμονής για το νέο πακέτο στήριξης από την Κυβέρνηση – Συνεχής Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις από την Κύπρο και τον κόσμο

Με την Κύπρο να κάνει από χθες ένα ακόμη βήμα για επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα, οι επιχειρήσεις κάθονται ακόμα σε… αναμμένα κάρβουνα εν αναμονή της εξαγγελίας από πλευράς Κυβέρνησης του νέου πακέτου στήριξης, με τους εργοδότες να μην γνωρίζουν ακόμα το ύψος της βοήθειας και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα τους επιδοθεί. Η λέξη-κλειδί για το νέο πακέτο είναι «στόχευση» και οι εργοδότες αναμένουν πλέον τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης.

Advertisement

Το Σάββατο το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε μηδενικά κρούσματα για μία ακόμη φορά, από σύνολο 1,613 εργαστηριακών διαγνώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πίνακες του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κύπρο μέχρι τις 11 Ιουνίου. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το 85,9% των νοσούντων, δηλαδή 816 άτομα, ανάρρωσαν από τον ιό, αλλά και το ότι τα περισσότερα περιστατικά των τελευταίων 7 ημερών είναι εισαγόμενα.

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 426.029 ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο αφότου η Κίνα έκανε λόγο για την εμφάνισή της τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις έως το Σάββατο.

Συνεχής Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις από την Κύπρο και τον κόσμο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network