MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

LIVE: Η Κύπρος στην Γ’ φάση χαλάρωσης με… δόσεις! Μηδενικά κρούσματα για 4η φορά

Advertisement

Sponsored by exness

Με 960 κρούσματα η Κύπρος στην Γ’ φάση χαλάρωσης – Συνεχής Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην Κύπρο και τον κόσμο

Στην τρίτη φάση χαλάρωσης των μέτρων περιορισμού από χθες η Κύπρος με 960 συνολικά κρούσματα. Οι περιορισμοί που περιλαμβάνονται σ’ αυτή τη φάση θα αρθούν με δόσεις.

Advertisement

Χθες άνοιξαν κολυμβητήρια και πισίνες, ενώ την Τρίτη επιστρέφουν τα μικρά παιδιά σε νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, θερινά και ολοήμερα σχολεία. Επαναλειτουργούν επίσης πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και λιμάνια για επιβάτες. Η τρίτη φάση των χαλαρώσεων θα ολοκληρωθεί στις 24 του μηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σήμερα δυστυχώς καταγράφηκε νέος θάνατος στην Κύπρο με τελική αιτία τον COVID-19 τη στιγμή που δεν εντοπίστηκε για 4η φορά κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού.

Πρόκειται για 68χρονο ο οποίος είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 25, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 18, 12 άντρες και 6 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 71 έτη.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής ο συμπληρωματικός προϋπολογισμό ύψους €220 εκατομμυρίων για κάλυψη των δαπανών που αφορούν τα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας για στήριξη των επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργαζομένων και για την εφάπαξ χορηγία.

Συνεχής Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην Κύπρο και τον κόσμο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network