MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

LIVE: Εντόπισαν 2ο αντικείμενο στην «Kόκκινη Λίμνη». Δεν αποκλείεται να είναι βαλίτσα (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ερευνών συνέχεια σε Κόκκινη Λίμνη και Μεμί – Συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό των σορών – Νέες νεκροτομές στις σορούς που βρέθηκαν στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη

Advertisement

18η μέρα ερευνών και αγωνίας…

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια εντοπισμού των τριών σορών, των θυμάτων του καθ’ ομολογία serial killer Νίκου Μεταξά.

Oι Βρετανοί εμπειρογνώμονες θα έχουν συνάντηση με την ανακριτική ομάδα για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν τις πτυχές της υπόθεσης, όσον αφορά μαρτυρίες, τεκμήρια κτλ.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν με τη χρήση ρομποτικής κάμερας μέχρι και το Σάββατο και ακολούθως θα αρχίσουν έρευνες με τη χρήση συστήματος sonar.

Στη λίμνη «Μεμί» θα συνεχιστούν και σήμερα και ολοκληρώνονται σε πρώτη φάση, ενώ ακολούθως ξεκινά προετοιμασία για διεξαγωγή ερευνών, επίσης με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Συνεχής ενημέρωση ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  • Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι πέντε ειδικοί σύμβουλοι από τη Scotland Yard που ήλθαν στην Κύπρο τη Δευτέρα του Πάσχα για να συνδράμουν με την εμπειρογνωμοσύνη τους στις έρευνες για τους φόνους θα αναχωρήσουν από το νησί την Παρασκευή
  • Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το απόγευμα εντοπίστηκε δεύτερο αντικείμενο στην «Kόκκινη Λίμνη» . Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι  βαλίτσα.Όπως πληροφορούμαστε, η διαδικασία ανάσυρσης του αντικειμένου θά γίνει αύριο
  • Ουδέν νεώτερο από τις έρευνες σε «Κόκκινη Λίμνη» και «Μεμί»
  • Γύρω στις 3 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και στις δυο λίμνες από την Πυροσβεστική για το Σόναρ
  • Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες
  • Υπό βροχή οι έρευνες στην Kόκκινη Λίμνη
  • Μπήκε βάρκα στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιατο
  • Σε εξέλιξη οι έρευνες και στη Λίμνη Μεμί. Έμπειροι δύτες επιχειρούν με σκάφανδρο

  • Σε δήλωσή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις  έρευνες και θα ληφθούν και καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα. Επίσης, το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ενεπλάκη από την αρχή στην υπόθεση εξετάζει τεκμήρια που παραλήφθηκαν σε σχέση με ηλεκτρονικά δεδομένα.

  • Στην Λίμνη Μεμί οι έρευνες διεξάγονται με σκάφανδρο
  • Στην Κόκκινη Λίμνη οι έρευνες συνεχίζονται με τη χρήση ρομποτικής κάμερας
  • Από το Σάββατο θα συνεχιστούν με sonar οι έρευνες
  • Νέες νεκροτομές στις σορούς που βρέθηκαν στο φρεάτιο παρουσία του ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη
  • Ερευνών συνέχεια σε Κόκκινη Λίμνη και Μεμί

 

Παράλληλα στα βαθιά μπήκαν από χθες οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard οι οποίοι κατά τη χθεσινή μέρα, είχαν πρωινή σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας διάρκεια 45 λεπτών και ακολούθως επισκέφθηκαν τα σημεία στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των σορών.

Εντός της ημέρας προγραμματίζεται να διενεργηθεί νεκροτομή και στις άλλες δύο σορούς που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό παρουσία του ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network