MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Πρώτη τοποθέτηση Αστυνομίας μετά το email Γκιώνη

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτη τοποθέτηση Αστυνομίας μετά το email Γκιώνη – Τα επόμενα βήματα της έρευνας

Σε μία πρώτη τοποθέτηση προβαίνει η Αστυνομία μετά την πολυαναμενόμενη αποστολή του email του Ηλία Γκιώνη με τα στοιχεία, που όπως υποστηρίζει κατέχει, για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται και ονόματα από την Κύπρο.

Advertisement

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, προβαίνει σε δηλώσεις και ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση ενώ όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η σύσταση ανακριτικής ομάδας για διερεύνηση στοιχείων που ενδεχομένως να προκύπτουν.

Σημειώνεται δε, πως τα περισσότερα από τα στοιχεία που απέστειλε ο Γκιώνης είναι φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

LIVE ΕΙΚΟΝΑ:

Υπενυθμίζεται ότι το email περιλαμβάνει 150 αρχεία με φωτογραφίες και 47 σελίδες ανάλυση.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να γίνει σύσκεψη για μια πρώτη αξιολόγηση των δεδομένων και προς ενημέρωση του Αρχηγού της δύναμης. Δεν αποκλείεται, εάν κριθεί αναγκαίο από την Αστυνομία να επικοινωνήσουν με τον Ηλία Γκιώνη προκειμένου να λυθούν κάποιες απορίες που προκύπτουν από τη μελέτη των στοιχείων, όπως για παράδειγμα αν γνωρίζει για τις φωτογραφίες από που λήφθηκαν και πότε.

Εάν από τα στοιχεία που έχουν αποσταλεί, αξιολογηθεί ότι θα πρέπει να ληφθούν καταθέσεις και από την Ελλάδα, τότε δεν αποκλείεται ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου να ταξιδέψουν μέχρι εκεί.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network