MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

LIVE Εικόνα: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για test to stay. Κατέγραψαν προβλήματα-εισηγήσεις (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη για μέτρα στα σχολεία – Κατέγραψαν προβλήματα και κατέθεσαν εισηγήσεις – Όσα αποφάσισαν οι εμπλεκόμενοι φορείς

Κατέγραψαν προβλήματα και προέβηκαν σε αξιολόγηση της εφαρμογής του test to stay και  των μέτρων κατά της πανδημίας στα σχολεία σε ευρεία σύσκεψη η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Λευκωσία.

Advertisement

Έδωσαν διευκρινίσεις και εισηγήσεις Χατζηπαντέλα-Προδρόμου ενώ άκουσαν προβληματισμούς και ανησυχίες από εκπαιδευτικές οργανώσεις και γονείς.

Δείτε live εικόνα από τις δηλώσεις των Υπουργών Υγείας και Παιδείας:

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, είπε πως υπάρχουν κάποια πρακτικά ζητήματα τα οποία ήδη έχουν αντιμετωπιστεί, ενώ παράλληλα σημείωσε πως «συζητάμε αν κάτι ανάλογο (μέτρο test to stay) μπορεί να εφαρμοστεί και κάτι ανάλογο στους εκπαιδευτικούς που είναι επαφή».

Κληθείς να σχολιάσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σημεία test to stay, ο κ. υπουργός διευκρίνισε πως έχει αποφασιστεί η λειτουργία σημείων σχεδόν σε όλα τα σχολεία, σε όλες τις πόλεις.

Ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ανέφερε με τη σειρά του πως θα έρθουν σε επαφή με τους εκπαιδευτικούς και σε περίπτωση που συμφωνούν είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το μέτρο και σε αυτούς.

Όσον αφορά το test to stay, νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας είχε δηλώσει ότι στόχος του Υπουργείου είναι να υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας για rapid test σε όλα τα σχολεία σε όλες τις πόλεις για αποφυγή ταλαιπωρίας, κάτι το οποίο έθεσε στη συνάντηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network