MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ληστεία σε χρυσοχοείο σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λεμεσό… Χτύπησαν την ιδιοκτήτρια και καμαριέρα

Advertisement

Sponsored by exness

Ληστεία χρυσοχοείο που βρίσκεται σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λεμεσό – Στιγμές τρόμου για υπάλληλο αλλά και για καμαριέρα – Χτυπήθηκαν από τον δράστη – Άρπαξε δακτυλίδια και εξαφανίστηκε – «Μίλησε» το κύκλωμα παρακολούθησης – Χειροπέδες σε 34χρονο Πολωνό – «Έδωσε» τον δράστη ο οποίος καταζητείται – Εκκρεμούν κι άλλα εντάλματα για διαρρήξεις εναντίον του δράστη – Καταζητείται κι από τις πολωνικές αρχές

Advertisement

Στιγμές τρόμου βίωσε 71χρονη ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου που βρίσκεται σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ όταν άντρας εισήλθε στο κατάστημα της και αφού της επιτέθηκε και τη χτύπησε άρπαξε 4-5 δακτυλίδια, άγνωστης μέχρι τώρα αξίας.

Κατά την αποχώρηση του ο δράστης έσπρωξε και καμαριέρα που δουλεύει στο ξενοδοχείο και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και φθάνοντας στο σημείο εντόπισε έναν 34χρονο Πολωνό ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης να περιφέρεται στο σημείο. Η ιδιοκτήτρια ανέφερε στις αρχές ότι ο 34χρονος συνομιλούσε προηγουμένως με τον δράστη έξω από το χρυσοχοείο.

Εξετάζοντας το κύκλωμα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι όντως ο 34χρονος είχε εισέλθει στο ξενοδοχείο μαζί με τον δράστη και προηγουμένως φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το κατάστημα.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος κατονόμασε 24χρονο ομοεθνή του ως τον δράστη ενώ ο ίδιος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι εναντίον του φερόμενου δράστη εκκρεμούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης για διάφορες διαρρήξεις ενώ καταζητείται κι από τις πολωνικές αρχές.

Στο μεταξύ τόσο η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου όσο και η καμαριέρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network