MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λήψη καταθέσεων για το τραυματισμένο κορίτσι με ειδικές ανάγκες. Τι αναφέρεται σε έκθεση ιατρών προς Γραφείο Ευημερίας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στη διερεύνηση της υπόθεσης 4χρονου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες που μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο από την ανάδοχη οικογένεια στην οποία φιλοξενείται – Λαμβάνονται καταθέσεις από το περιβάλλον της οικογένειας – Στο επίκεντρο κατάθεση Ινδής οικιακής βοηθού – Έκθεση από το Μακάρειο προς το Γραφείο Ευημερίας

Με τη λήψη καταθέσεων από μέλη του ιατρικού προσωπικού που περιέθαλψε κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, γείτονες της οικογένειας, από τους ίδιους τους ανάδοχους γονείς και με μεγάλη προσοχή, συνεχίζει η Αστυνομία τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά ενδεχόμενη κακοποίηση της μικρής από ανάδοχη οικογένεια. Πρόκειται για υπόθεση που ήρθε στο φως και τέθηκε ενώπιον της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία πολίτη.

Advertisement

Στο επίκεντρο των ερευνών και η κατάθεση Ινδής οικιακής βοηθού που είχε εργαστεί τους προηγούμενους μήνες στο σπίτι της ανάδοχης οικογένειας και η οποία ισχυρίστηκε ότι έγινε μάρτυρας περιστατικών βίας.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το 4χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα τα οποία οι ανάδοχοι γονείς απέδωσαν σε πτώση από ατύχημα που συνέβη στο σπίτι.

Ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχει καταγγελία πολίτη, που κατήγγειλε ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που έχουν δοθεί στην ίδια ανάδοχη οικογένεια κακοποιούνται συστηματικά από τους θετούς τους γονείς.

«Δέρνει αυτά τα ανάδοχα παιδιά και δεν έχει κανένα δικαίωμα. Πρέπει να βρεθεί δικαιοσύνη για αυτά τα παιδιά. Πρέπει να μαθευτεί τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το σπίτι» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανώνυμη επιστολή πολίτη.

Πάντως όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε έκθεση που υποβλήθηκε από το Μακάρειο Νοσοκομείο στο Γραφείο Ευημερίας, αναφέρεται ότι το ενδεχόμενο κακοποίησης ούτε μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να αποκλειστεί, δεδομένων των τραυμάτων που έφερε το κορίτσι.

Το παιδάκι νοσηλεύεται στο παιδιατρικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network