MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λιώνει σιγά- σιγά το χιόνι! Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Αλλάζει… σταδιακά ο καιρός – Συννεφιά και μεμονωμένες βροχές στο «μενού» για σήμερα – Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη – Το ύψος χιονιού στην πλατεία Τροόδους – Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Αποχαιρετάμε τον Μάρτιο με… ανοιξιάτικο -επιτέλους- καιρό. Αν και στο καιρικό «μενού» υπάρχουν και μεμονωμένες βροχές, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδος.

Advertisement

Για όσους όμως θέλουν να δουν έστω και για λίγο ακόμη χιόνι μία βόλτα στο Τρόοδος είναι το ιδανικό αφού ακόμη το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, ήταν 30 εκατοστά.

Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, με τις συγκεντρώσεις να περιορίζονται ως επί το πλείστον σε ανώτερα στρώματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και παροδικά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά καθώς και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Κατά το τριήμερο στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network