MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λίγο απ’ όλα… 40άρια στο εσωτερικό, πιθανόν βροχές και καταιγίδα στα ορεινά

Advertisement

Sponsored by exness

Κίτρινη προειδοποίηση για σαραντάρια σήμερα – Πιθανότητα όμως για βροχές ή καταιγίδες στο «μενού» – Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου μέχρι και τη Δευτέρα

Κίτρινη προειδοποίηση για σήμερα εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία με ισχύ από τη μία το μεσημέρι ως τις 16:00.

Advertisement

Η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό, που στα ορεινά πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή σύντομη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Αργά τη νύχτα και νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως σε παράλιες περιοχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας λίγο ή και πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network