MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λίγες ώρες μετά τις εσωκομματικές εκλογές ήρθε… παραίτηση στο ΔΗΚΟ!

Advertisement

Sponsored by exness

Παραίτηση στο ΔΗΚΟ στον απόηχο της Παγκύπριας Εκλογικής Συνέλευσης του κόμματος –  Επιστολή-παραίτηση από τον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Πέρα Ορεινής Πόλυς Πολυκάρπου – Καταγγέλλει ως παράτυπη την εκλογική διαδικασία και αντικαταστατική την διαγραφή του από το κόμμα

Advertisement

Παρατράγουδα και παραίτηση στο Δημοκρατικό Κόμμα μία μέρα μετά τις εσωκομματικές εκλογές ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Πέρα Ορεινής Πόλυς Πολυκάρπου υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία και ως μέλος του κόμματος.

Σε επιστολή- παραίτησης του αναφέρει πως διαγράφηκε από το μητρώο, χωρίς ενημερωθεί καθώς χθες προσήλθε στις κάλπες μαζί με μέλη της οικογένειας του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και διαπίστωσε ότι δεν εγγεγραμμένος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην επιστολή, μετά από έντονη συζήτηση που είχε με τους υπεύθυνους, του πρότειναν να ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα με ειδική εξουσιοδότηση.

Τα βάζει και προσωπικά με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ λέγοντας ότι «με την παρούσα επιστολή καταγγέλλω εσάς προσωπικά και όσου μεθοδευμένα και αντικαταστατκά αποφάσισαν τη διαγραφή εμένα και της οικογένειάς μου. Ενταχθήκαμε στο ΔΗΚΟ πολύ πιο πριν από εσάς και την ομάδας σας, γιατί, πιστεύαμε στις αρχές και τα ιδεώδη του. Αυτές οι αρχές και ιδεώδη δεν υφίστανται πλέον. Τώρα το ΔΗΚΟ, χαρακτηρίζεται από ετσιθελικές, αντικαταστατικές και αντιδημοκρατικές αποφάσεις. Και εγώ προσωπικά δεν έχω θέση ούτε και θέλω να συμμετέχω σε ένα κόμμα δικτατορικό. Επιλέξετε να ενσπείρετε το σπόρο της διχόνοιας εδώ και πολλά χρόνια και είστε ο πρώτος που καθιερώσατε το επίσημο και ανεπίσημο ΔΗΚΟ».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network