MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λήγει το διάταγμα κράτησης της 49χρονης από την Ολλανδία για την απαγωγή της 4χρονης

Advertisement

Sponsored by exness

Λήγει αύριο το διάταγμα οκταήμερης κράτησης, που είχε εκδώσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον της 49χρονης από την Ολλανδία, η οποία είχε συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση της απαγωγής της 4χρονης έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία στις 27 Απριλίου – Άφαντη η 4χρονη

Advertisement

Οι ανακριτές της υπόθεσης θα αποφασίσουν μέχρι αύριο κατά πόσον θα ζητήσουν ή όχι την ανανέωση του διατάγματος κράτησης της για επιπλέον ημέρες.

Για την υπόθεση συνελήφθη και τελεί από χθες υπό οκταήμερη κράτηση και ένας 46χρονος από την επαρχία Πάφου, ενώ αναζητούνται ακόμη τουλάχιστον 5 ύποπτα πρόσωπα.

Το Δικαστήριο απέρριψε χθες το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης, για άλλες οκτώ ημέρες,  του 44χρονου από το Τσέρι – ο οποίος φέρεται ως ο οργανωτής της απαγωγής της 4χρονης – και του επίσης 44χρονου οδηγού ταξί από τη Λεμεσό, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αρπαγή ανήλικου προσώπου, απαγωγής νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των δεκαέξι χρόνων και επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Τα ίχνη της ανήλικης και του Νορβηγού πατέρα της, ο οποίος πιστεύεται ότι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεση, δεν έχουν μέχρι σήμερα εντοπιστεί παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που συνεχίζονται από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε η εξαφάνιση της από τη μητέρα της.

Ο πατέρας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, σε email που είχε αποστείλει στην πρώην σύζυγο του και μητέρα της ανήλικης την ημέρα της απαγωγής είχε πει ότι θα περνούσε μια εβδομάδα μαζί με την κόρη τους και μετά θα επικοινωνούσε με τους δικηγόρους του για να διευθετήσουν την κηδεμονία της μικρής, κάτι που δεν φαίνεται να έχει πράξει μέχρι στιγμής.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα τα οποία αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερα λόγω του ότι δεν είχε προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον τους.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network