MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λεμεσός: Ένοικοι πολυκατοικίας και πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας κατέσβησαν φωτιά σε διαμέρισμα!

Advertisement

Sponsored by exness

Πυρκαγιά από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μαγειρική εστία στην κουζίνα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό ήταν η αιτία όπως τεθεί πυρκαγιά στο διαμέρισμα, την οποία περιόρισαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας και πυροσβέστης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Advertisement

Η πυρκαγιά εξερράγη χθες σε  κουζίνα  στο  δεύτερο  όροφο  ιδιωτικής  κατοικίας  στην  οδό  Νάξου στον Άγιο  Νικόλαο. Ανταποκρίθηκε  ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με τρία οχήματα και λίγη ώρα μετά η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από   την  πυρκαγιά  καταστράφηκε ο εξοπλισμός  της  κουζίνας  ενώ  από  τον  καπνό  και  την  θερμότητα  ζημιές  υπέστη  η  βαφή  του ορόφου.  Η   επέκταση  της  πυρκαγιάς  περιορίστηκε  από  τους  ενοίκους  και από πυροσβέστη ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και  διαμένει  στην  ίδια  οδό  με  τη  χρήση  νερού  μέχρι  την  άφιξη  της Πυροσβεστικής.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων. Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μαγειρική εστία στην κουζίνα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network