MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ συναδέλφων στη Λεμεσό έστειλε τον έναν στο νοσοκομείο και τον άλλο στο τμήμα

Advertisement

Sponsored by exness

Για ασήμαντο λόγο και κατέληξαν ο ένας στο νοσοκομείο και ο άλλος με χειροπέδες στη Λεμεσό –  Καβγάδισαν στη δουλεία και «άναψαν τα αίματα» – Καταγγελία από 33χρονο ότι 27χρονος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο

Advertisement

Μία ασήμαντη λεκτική αντιπαράθεση άναψε τα αίματα μεταξύ συναδέλφων στη Λεμεσό με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο και ο άλλος με χειροπέδες.

Σύμφωνα  με καταγγελία, που έκανε το πρωί της Παρασκευής στο ΤΑΕ Λεμεσού, 33χρονος από τη Νιγηρία, αιτητής ασύλου, την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα ενώ εργαζόταν σε εργοστάσιο στα Κάτω Πολεμίδια ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση για ασήμαντο λόγο με 27χρονο ομοεθνή και συνάδελφό του.

Σε κάποια στιγμή κι αφού τα «αίματα άναψαν», σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο 27χρονος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και την ωμοπλάτη.

Ακολούθως ο 37χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και αφού εξετάστηκε από ιατρό διαπίστωσε τραύματα στο σώμα του, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

Μετά την καταγγελία και αφού εξασφαλίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ένταλμα σύλληψης εναντίον του 27χρονου, ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε, γύρω στις 2 το μεσημέρι, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network