MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λέει «όχι»… ετοιμάζει σκληρή απάντηση το Προεδρικό

Advertisement

Sponsored by exness

«Όχι» Κυβέρνησης στις νέες θέσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων – Ετοιμάζει απάντηση σε σκληρή γλώσσα το Προεδρικό

Advertisement

Μετά τη σύσκεψη που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής και στενούς του συνεργάτες, η Κυβέρνηση αποφάνθηκε και είπε «όχι» στην πρόταση των εκπαιδευτικών οργανώσεων που περιλαμβάνει τις νέες τους θέσεις.

Επίσημη ανακοίνωση για την ώρα δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι το Προεδρικό ετοιμάζει ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ανακοίνωση αναμένεται να περιλαμβάνεται το χρονικό της κρίσης, του διαλόγου καθώς και το αποτέλεσμα, «αδειάζοντας» επί της ουσίας τις εκπαιδευτικές οργανώσεις για τη στάση τους.

Από εκεί και πέρα, η Κυβέρνηση θα αναμένει ανακοίνωση μέτρων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και αναλόγως θα πράξει, λαμβάνοντας αντίμετρα βάσει της νομοθεσίας.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, τα Συμβούλια των εκπαιδευτικών οργανώσεων συνέρχονται αύριο για αξιολόγηση της κατάστασης και καθορισμό των επόμενων βημάτων.

Πάντως αργά το βράδυ, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ έδειξε ξεκάθαρα το δρόμο που δεν είναι άλλος από τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network