MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Λαμβάνονται καταθέσεις… Σήμερα η νεκροτομή στο άτυχο 30 ημερών βρέφος

Advertisement

Sponsored by exness

Λήψη καταθέσεων και διερεύνηση υπόθεσης αιφνίδιου θανάτου για το 30 ημερών βρέφος – Εισήχθη με πυρετό στο Νοσοκομείο Λεμεσού – Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε – Εν αναμονή απαντήσεων από τη νεκροτομή

Απαντήσεις από τη νενομισμένη νεκροτομή αναμένει η οικογένεια του μόλις 30 ημερών βρέφους, που το πρωί της Παρασκευής ξεψύχησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους και σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία.

Advertisement

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου βρέφους, θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Δρ. Αγγελική Παπέττα στις 16.00 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι γονείς του μωρού προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια και η διερεύνηση υπόθεσης αιφνίδου θανάτου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το ΤΑΕ Λεμεσού. Όπως πληροφορούμαστε έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία λήψης καταθέσεων από γιατρούς και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού.

Το βρέφος αρχικά μεταφέρθηκε από τους γονείς του την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Λεμεσού με πυρετό και σύμφωνα και με ανακοίνωση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, έλαβε ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα και αγωγή. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times οι θεράποντες ιατροί της παιδιατρικής κλινικής έδωσαν αντιβίωση στο μωράκι, με αποτέλεσμα αρχικά ο πυρετός να πέσει. Εν συνεχεία όμως το άτυχο βρέφος δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή και παρουσίασε επιδείνωση. Έγιναν αναλύσεις και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μαρκάρειο Νοσοκομείο.

«Κατά την εισαγωγή του στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου έγινε άμεση προσπάθεια σταθεροποίησης της κλινικής εικόνας του νεογνού και χειρουργική επέμβαση. Μετεγχειρητικά υπήρξε ελαφρά βελτίωση, αλλά σε μερικές ώρες το νεογνό εμφάνισε σοβαρή υπόταση, πολύ σοβαρή οξέωση, και πολυ-οργανική ανεπάρκεια. Παρά τις έντονες προσπάθειες των γιατρών της Εντατικής η κλινική εικόνα του νεογνού συνέχισε να επιδεινώνεται και στις 11 το πρωί κατέληξε» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΕΤΑ Ο ΚΒΙΛΙ

ShootandGoal