MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν είναι η ώρα των προεδρικών εκλογών

Advertisement

Sponsored by exness

Tην θέση ότι δεν είναι η ώρα των προεδρικών εκλογών διατύπωσε με δηλώσεις του από την Πάφο ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης

Advertisement

Σε δηλώσεις του ο κ.Χριστοδουλίδης μετά το πέρας  του θρησκευτικού μνημοσύνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη   που τελέστηκε σήμερα  στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Θεοδώρου, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου ανέφερε πως αυτή τη στιγμή η κυπριακή κοινωνία αυτό που απαιτεί από όλους μας, είναι σοβαρότητα προσήλωση και συνέχιση, σε μια τιτάνια προσπάθεια.

Μια προσπάθεια συνέχισε, η οποία φέρνει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα είτε αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας, είτε αφορά τις μεταρρυθμιστικές δράσεις, είτε αφορά την υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας , είτε αφορά την αναβάθμιση σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως την ίδια σοβαρότητα απαιτεί  όσον αφορά και το στόχο της επίλυσης του κυπριακού και της επανένωσης της πατρίδας.

Επεσήμανε ακόμη πως πρέπει να δούμε πώς επαναρχίζει η προσπάθεια έτσι ώστε να διερευνηθούν οι προοπτικές για ένα θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εργαστούμε για να επανενώσουμε την πατρίδα μας.

Ξέρετε είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , σε μια 5ετία διακυβέρνησης πραγματοποιούνται τρεις τουλάχιστον εκλογικές διαδικασίες.

“Φανταστείτε αν ξεκινούσαμε ή αν κάναμε προεκλογική εκστρατεία ένα χρόνο προηγουμένως , δεν θα κάναμε τίποτε άλλο”, κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network