MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κυριακή για… βόλτα με καλό καιρό!

Advertisement

Sponsored by exness

Το πάει προς άνοιξη ο καιρός – Μέχρι και 20 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους – Μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και πιθανόν χιόνι τις επόμενες ημέρες – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Τι μας επιφυλάσσει μέχρι και την Τετάρτη – Αναλυτικά η πρόγνωση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Ο καιρός σήμερα κάνει το χατήρι σε όσους επιθυμούν να κάνουν βόλτα, να την απολαύσουν χωρίς ομπρέλες. Ωστόσο όσοι θέλουν ακόμη να ζήσουν «λευκές» στιγμές το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, ήταν 60 εκατοστά.

Advertisement

Αναλυτικά ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, κυρίως από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και το απόγευμα τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο, κυρίως το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal