MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύπρος στην… κατάψυξη! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Και σήμερα στην… κατάψυξη η Κύπρος – Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στο Τρόοδος – Εγκλωβίστηκαν οχήματα που προσπάθησαν να μεταβούν στο Τρόοδος χωρίς αλυσίδες – Δείτε ποια είναι την κατάσταση του οδικού δικτύου πριν μεταβείτε στα ορεινά

Advertisement

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς και σήμερα η Κύπρος… Παγετός και τσουχτερό κρύο το «μενού». Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σήμερα οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Εξόρμηση στο Τρόοδος για χιόνια;

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν εξόρμηση στο Τρόοδος για να απολαύσουν από κοντά το κατάλευκο τοπίο.

Χρειάζεται ωστόσο προσοχή και ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Αστυνομίας η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Δρόμοι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Καρβουνά – Τροόδους

Κυπερούντας – Καρβουνά

Πλατρών – Τροόδους

Πλατεία Τροόδους

Δρόμος Παπούτσας

Δρόμοι ολισθηροί

Πλατανιών – Καρβουνά

Κακοπετριάς – Προδρόμου

Πεδουλά – Προδρόμου

Προδρόμου – Τροόδους

Προδρόμου – Τροοδίτισσας

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

Πεδουλά – Κύκκου

Προδρόμου – Λεμύθου

Εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους…

Δύο με τρία αυτοκίνητα που επιχείρησαν να φτάσουν στην πλατεία Τροόδους από τον δρόμο Πλατρών – Τροόδους χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση στους 4 τροχούς, εγκλωβίστηκαν, με την Αστυνομία και πολίτες να προσπαθούν να τα απεγκλωβίσουν.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ το μέλος της Αστυνομικής Δύναμης Φώτης Φωτίου, που υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους, που ήταν επιτόπου, τα αυτοκίνητα τύπου σαλούν είχαν εγκλωβιστεί στα αριστερά του δρόμου και ένα τζιπ είχε αναποδογυριστεί σε χαντάκι. Δεν υπήρχαν τραυματισμοί, δήλωσε και τόνισε ότι οι δρόμοι είναι «παγοδρόμια» και γι’ αυτό επικίνδυνοι.

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν την πλατεία Τροόδους και την κορυφή του Ολύμπου, να μην το πράξουν εάν δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους και κίνηση και στους 4 τροχούς.

Η πιο κάτω φωτογραφία απεικονίζει την κατάσταση που επικρατούσε στο Τρόοδος στις 8 και 30 το πρωί.

Φωτογραφίες: kitasweather/skicyprus

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network