MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύπριος «γκάνγκστερ» στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθηκε Κύπριος στην Ελλάδα μέλος εγκληματικής οργάνωσης – Ο 33χρονος γκάνγκστερ φέρεται ως ύποπτος για βομβιστικές επιθέσεις, ληστείες και όχι μόνο… – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης – Η δράση του σε Κύπρο και Ελλάδα

Advertisement

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά από την έναρξη της εγκληματικής δράσης του, 33χρονος Κύπριος συνελήφθη, χθες ,από την ΕΛΑΣ στην Ιεράπετρα Λασιθίου στην Κρήτη. Ο, μέχρι πρότινος, καταζητούμενος φέρεται να είναι μέλος σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, εκρήξεις, διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία και ΑΤΜ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι κυπριακές αρχές αναζητούσαν τον 33χρονο για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία αλλά και για απόπειρα διάρρηξης τραπεζικού καταστήματος.

Ενώ σε βάρος του, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καβάλας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εκρήξεις και κατοχή εκρηκτικών υλών κατά το χρονικό διάστημα από 01.01.2011 έως 25.06.2012.

Επιπλέον, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για παραβάσεις κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορούν την τέλεση διακεκριμένων κλοπών κυρίως διαρρήξεων ΑΤΜ, πιστωτικών ιδρυμάτων και χρηματοκιβωτίων ανά τη χώρα με τη μέθοδο του «ριφιφί».

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal