MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύπριος επέστρεψε από το Κίεβο «φορτωμένος» με αδασμολόγητα τσιγάρα. Τον έκοψαν στο αεροδρόμιο

Advertisement

Sponsored by exness

Κυπριακής καταγωγής επιβάτης από Κίεβο συνελήφθη για αδασμολόγητα τσιγάρα – Την γλίτωσε με πρόστιμο

Advertisement

Κυπριακής καταγωγής επιβάτης, αφικνούμενος από Κίεβο συνελήφθη προσπάθεια αποφυγής καταβολής φόρων για 32 κούτες  τσιγάρα τύπου Marlboro Gold.

Μετά από αίτημα του συλληφθέντος, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε αίτημα για τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων,  με την καταβολή από μέρους του συνολικού ποσού ύψους €1,600 το οποίο κατέβαλε και αφέθηκε ελεύθερος.

Τα τσιγάρα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως τα παραθέτει το Τμήμα Τελωνείων σε δελτίο Τύπου, σήμερα 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά τον έλεγχο μέσω της ακτινοδιαγνωστικής μηχανής στην πράσινη δίοδο των αποσκευών των επιβατών της πτήσης που αφίχθηκε από το Κίεβο, εντοπίστηκαν ύποπτες συσκευασίες στις αποσκευές επιβάτη κυπριακής καταγωγής.

Κατά το φυσικό έλεγχο των αποσκευών που πραγματοποιήθηκε ακολούθως από αρμόδιο λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων ανευρέθηκαν στην κατοχή του 32 κούτες Χ 200 τεμάχια αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα τύπου Marlboro Gold.

Αφού του επιστήθηκε η προσοχή, στο Νόμο συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων και της παράνομης κατοχής και τα τσιγάρα κατασχέθηκαν ως υποκείμενα σε δήμευση.

Ο εισαγωγικός  δασμός και οι φόροι που αναλογούν στα τσιγάρα ανέρχονται σε €1,236.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network