MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύπριοι πολιτικοί μηχανικοί στις σεισμόπληκτες περιοχές της Αλβανίας

Advertisement

Sponsored by exness

Κυπριακή αποστολή βρίσκεται από χτες, Τρίτη, στα Τίρανα, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία αναλήφθηκε κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση της Αλβανίας, με στόχο να συνδράμει τις προσπάθειες των Αλβανικών Αρχών για διενέργεια μετασεισμικού ελέγχου καταλληλότητας κτιρίων στις πληγείσες από τον πολύνεκρο σεισμό της 26ης Νοεμβρίου περιοχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η κυπριακή αποστολή αποτελείται από έξι πολιτικούς μηχανικούς, τον επικεφαλής εκπρόσωπο της Πολιτικής Άμυνας, και Λειτουργό της Πρεσβείας της Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Advertisement

Με την άφιξη στα Τίρανα, παρασχέθηκε στην Κυπριακή Αποστολή ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της ΕΕ και από σήμερα τα μέλη της έχουν αναλάβει δράση, προστίθεται.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει παράλληλα την εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες προς το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), καθώς και στη Δύναμη Πολιτικής Άμυνας για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρωτοβουλία, γεγονός που επέτρεψε την τάχιστη συγκρότηση και κινητοποίηση της Αποστολής. Η Αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network