MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κυπριακό, ενεργειακά και τριμερείς στο επίκεντρο της συνάντησης Αναστασιάδη – Τσίπρα

Advertisement

Sponsored by exness

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, θέματα ενέργειας και οι τριμερείς θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης Αναστασιάδη – Τσίπρα στην Αθήνα – Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Advertisement

Τα Κυπριακό, τα ενεργειακά, οι τριμερείς συνεργασίες και τα ευρωτουρκικά, συμπεριλαμβανομένων του μεταναστευτικού και της φιλελευθεροποίησης θεωρήσεων εισόδου στην ΕΕ για Τούρκους υπηκόους, θα βρεθούν στο επίκεντρο της κατ΄ ιδίαν συνάντησης μεταξύ του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Μαΐου στην Αθήνα.

Η συνάντηση Αναστασιάδη – Τσίπρα, την οποία ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει οριστεί για τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης.

Στις 25 Μαΐου, στην ελληνική πρωτεύουσα, θα βρίσκεται και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. Ο κ. Κασουλίδης θα ενημερώσει στις 12.30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής(ΕΣΕΠ) για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά από πρόσκληση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Την προηγούμενη μέρα, 24 Μαΐου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την Παγκόσμια Σύνοδο Ανθρωπιστικής Βοήθειας του ΟΗΕ.

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρίσκεται και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ

ShootandGoal