MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κυπριακή «δικαιοσύνη»… Καταδίκασαν σε φυλάκιση 80χρονο για ακάλυπτη επιταγή

Advertisement

Sponsored by exness

Στις Κεντρικές Φυλακές 80χρονος από την Λάρνακα – Καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση – Εξέδωσε ακάλυπτη επιταγή και δεν μπορούσε να ξεχρεώσει – Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Advertisement

Την ίδια ώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι γνωστοί άγνωστοι που θησαύρισαν σε βάρος των πολιτών καταστρέφοντας την οικονομία του τόπου μας καθώς και διάφοροι άλλοι εγκληματίες, που οι αρχές δεν τολμούν να τους «αγγίξουν», η δικαιοσύνη φαίνεται να είναι αμείλικτη σε περιπτώσεις σαν και αυτή.  

Την περίπτωση 80χρονου από την Κοφίνου ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για ακάλυπτη επιταγή ύψους 4.000 ευρώ που εξέδωσε το 2010. 

Ο συνταξιούχος από τις αρχές Μαρτίου μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης που του επέβαλε το δικαστήριο το οποίο δεν φαίνεται να έλαβε υπόψη ούτε την ηλικία του ούτε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο 80χρονος.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο 80χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ενώ έχει πρόβλημα με την ακοή του.    

Όπως ανέφερε ο καταδικασθέντας  λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένεια του δεν μπορούσε να πληρώσει το ποσό της ακάλυπτης επιταγής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network