MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύπρια φοιτήτρια στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα στην Ελλάδα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Νοσοκομείο Κύπρια φοιτήτρια που σπουδάζει στην Ελλάδα μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Πτολεμαϊδα  – Ήταν συνεπιβάτης σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα – Τραυματισμένη στο Νοσοκομείο

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η 21χρονη Κύπρια φοιτήτρια στο ΤΕΙ Μαιευτικής, συνέβη την Παρασκευή στην Πτολεμαΐδα.

Η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, στην οποία η Κύπρια φοιτήτρια ήταν συνοδηγός, κινούταν επί της 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης τη στιγμή που το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο έβγαινε από στενό.

img_7641tsysdtyjdtyjtyj

img_7640steryjsryjtsyjyt

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός και η Κύπρια συνοδηγός της μοτοσικλέτας να τραυματιστούν και να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το kozanilife, ο 29χρονος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα ενώ η 21χρονη φοιτήτρια, επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική, σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, όπως επί λέξει αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

screenhunter-48

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που δεν τραυματίστηκε, αν και σοκαρισμένος προσέτρεξε για βοήθεια.

img_7642wrthsrthrthrth

Και στους δυο οδηγούς -μηχανής και αυτοκινήτου- έγινε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Τα ακριβή αιτία του ατυχήματος διερευνά το τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Με πληροφορίες από KozaniLife

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network