MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύκλος εντάσεων στην Παιδεία… τέλος!

Advertisement

Sponsored by exness

Επανέρχεται η ομαλότητα στο μέτωπο της Παιδείας – Με φόντο την σχολική χρονιά 2019-2020 τους επόμενους μήνες ο διάλογος Εκπαιδευτικών Οργανώσεων με το Υπουργείο Παιδείας 

Advertisement

Μπαίνει τέλος στην παρατεταμένη κρίση στην Παιδεία μετά και την ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι οι κανονισμοί για τις τετράμηνες εξετάσεις θα ισχύσουν την επόμενη χρονιά.

Εκπαιδευτικές Οργανώσεις και Υπουργείο Παιδείας από κοινού οπισθοχωρούν και κάθονται τους επόμενους μήνες στο ίδιο τραπέζι για να βρουν λύσεις στα διάφορα μείζονα και χρόνια θέματα που ταλανίζουν την Παιδεία.

Μιλώντας στη Cyprus Times o Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ,  Παναγιώτης Λυσσάνδρου είπε ότι «επανερχόμαστε σε ηρεμία. Αναμένεται να ξεκινήσει ο διάλογος για εξορθολογισμό της υφιστάμενης κατάστασης. Θα κινηθεί σε τέσσερις άξονες στην αξιολόγηση των μαθητών, στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού και του εκπαιδευτικού έργου, στην ασφάλεια, την παραβατικότητα και τα εργασιακά»

«Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Αυτό που ελπίζουμε είναι να αρχίσει ο διάλογος και κυρίως να κυλήσει επικοδομητικά», ανέφερε.

Μιλώντας στη Cyprus Times, o Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού ανέφερε ότι «ένας κύκλος έντασης κλείνει. Επέρχεται η ηρεμία. Τώρα αρχίζει η συζήτηση για τα υπόλοιπα ζητήματα, πρέπει να δούμε πως προχωρούμε».

«Ελπίζουμε η πορεία των διαπραγματεύσεων να συνεχιστεί εντατικά», τόνισε.

Οι συναντήσεις των τεχνοκρατών του Υπουργείου Παιδείας με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με φόντο εφαρμογής των οποιοδήποτε αποφάσεων το 2019-2020.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network