MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κτηνοτρόφος στη Λάρνακα επιτέθηκε σε ξένο εργάτη- Κρατήθηκε στο νοσοκομείο  

Advertisement

Sponsored by exness

Καυγάς μεταξύ υπαλλήλου και αφεντικού σε φάρμα στα Κλαυδιά Λάρνακας – Τι ακριβώς συνέβη και τι ισχυρίζεται ο ένας και τι ο άλλος μάρτυρας

Advertisement

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 13:15 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου τηλεφωνικώς από 27χρονο Βούλγαρο, ο οποίος εργάζεται σε φάρμα 44χρονου στα Κλαυδιά ότι του επιτέθηκε το αφεντικό του.

Μέλη της Αστυνομίας έφθασαν στο συγκεκριμένο μέρος στην κτηνοτροφική περιοχή Κλαυδών για διερεύνηση της υπόθεσης.  Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 44χρονος τον έσπρωξε στα σίδερα και ότι τον έπιασε από το λαιμό, γιατί του ζήτησε τον μισθό των πεθερικών του.

Ο ξάδελφος του κτηνοτρόφου που ήταν μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε από την άλλη ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο 44χρονος τον έπιασε από τον γιακά, αφού ο 27χρονος τον απέιλησε ότι θα του κάψει τις μπάλες σανού εάν δεν του δώσει τα χρήματα.

Ο 27χρονος εργάτες μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις ωστόσο υπέστη θλάση άνω πόλου νεφρού και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network