MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΚΣΕΣ: Αρκετά λάθη και παραλείψεις στο θέμα της αναστολής της στρατιωτικής θητείας

Advertisement

Sponsored by exness

Έχουν γίνει αρκετά λάθη και παραλείψεις στο θέμα της αναστολής της στρατιωτικής θητείας, αναφέρει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Συμβούλων – Συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του Συνδέσμου

Είναι ξεκάθαρο «ότι έχουν γίνει αρκετά λάθη και παραλείψεις στο θέμα της αναστολής της στρατιωτικής θητείας, όμως θέλουμε να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να εμπλακούμε στην πολιτική συζήτηση του πιο πάνω θέματος», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Συμβούλων (ΚΣΕΣ), το ΔΣ του οποίου είχε χθες έκτακτη συνεδρία.

Advertisement

Σημειώνει ότι μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 3 Σεπτεμβρίου 2020, για παροχή κατ’ εξαίρεση αναστολής στρατιωτικής θητείας για στρατιώτες της 2020Β ΕΣΣΟ που επιθυμούν να σπουδάσουν το Σεπτέμβριο του 2020 σε Βρετανικά Πανεπιστήμια, «έχουμε γίνει μάρτυρες μίας άδικης και απαράδεκτης επίθεσης από μερίδα Βουλευτών οι οποίοι κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς συμβούλους, μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Συμβούλων, ότι έχοντας ιδιοτελείς επιδιώξεις, ‘κτυπούν πόρτες’ σε σπίτια στρατιωτών και προσπαθούν με δόλιο τρόπο να τους παρασύρουν σε εγγραφή σε πανεπιστήμια κατώτερα των προσόντων τους».

«Αυτό, λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι είναι αναληθές και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άλλοι είναι που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη έχοντας αλλότρια κίνητρα. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού συμβούλου είναι καθαρά συμβουλευτικός και σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα αποπροσανατολισμού των μαθητών» αναφέρει ο ΚΣΕΣ.

«Ο Κύπριος πολίτης έχει και κρίση και άποψη και είναι πλέον πολύ καλά πληροφορημένος σε σχέση με την ποιότητα των προσφερόμενων πανεπιστημίων. Τα μέλη μας στόχο έχουν την ανιδιοτελή καθοδήγηση των πελατών τους βοηθώντας τους στο σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό με απώτερο σκοπό να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους» καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network