MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΚΣΕΔ: Εκπαίδευση Σομαλών λειτουργών στο πλαίσιο Ευρωπαϊκής Αποστολής «EUCAP SOMALIA»

Advertisement

Sponsored by exness

Δεκαήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε λειτουργούς από τη Σομαλία παρείχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) στο πλαίσιο δράσεων της Ευρωπαϊκής αποστολής EUCAP SOMALIA

Σε ανακοίνωση το ΚΣΕΔ αναφέρει πως στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που διήρκησε από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου, περιείχε εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Συστήματος Έρευνας Διάσωσης (Ε-Δ) και τον Συντονισμό των Επιχειρήσεων Ε-Δ, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο με τη χρήση των νέων εκπαιδευτικών συστημάτων προσομοίωσης.

Advertisement

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν εφτά λειτουργοί του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας της Σομαλίας, συνοδευόμενοι από τον Συντονιστή της Ευρωπαϊκής αποστολής ΕUCAP SOMALIA.

Η ευρωπαϊκή αποστολή EUCAP SOMALIA δρα στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ, με επίκεντρο την ανάπτυξη των δυνατοτήτων θαλάσσιας ασφάλειας και επιτήρησης των ακτών της Σομαλίας, επ’ ωφέλεια της διεθνούς εμπορικής ναυτιλίας.

“Η Κυπριακή Δημοκρατία, ως ενεργό κράτος μέλος της ΕΕ, δηλώνει παρούσα σε αυτού του είδους τις δράσεις και πρωτοβουλίες”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network