MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κρίσιμη η κατάσταση Χριστόφια… Συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο η αγωγή

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας – Παρακάθισαν σε ιατροσυμβούλιο οι δύο γιατροί από το Ισραήλ και αναχώρησαν από την Κύπρο – Συμφώνησαν με την αγωγή που λαμβάνει και έδωσαν το πράσινο φως για συνέχιση της – Δεν μεταφέρεται στο εξωτερικό 

Advertisement

Η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια που από τις 20 του μήνα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας, παραμένει κρίσιμη.

Ως γνωστό και όπως ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί μέσω σχετικού ανακοινωθέντος, κρίθηκε αναγκαίο όπως ο Δημήτρης Χριστόφιας διασωληνωθεί και πάλι αν και τις προηγούμενες μέρες είχε δείξει ότι ανκάμπτει.

Μάλιστα χθες, μετακλήθηκαν στην Κύπρο δύο γιατροί από το Ιραήλ, ένας λοιμωξιολόγος και ένας πνευμονολόγος, οι οποίοι είδαν τον Δημήτρη Χριστόφια και παρακάθισαν σε ιατροσυμβούλιο με τους θεράποντες ιατρούς του Νοσοκομείου Λευκωσίας στην παρουσία και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας Χριστίνας Γιαννάκη. Ακολούθως αναχώρησαν από την Κύπρο.

Όπως πληροφορούμαστε, οι γιατροί από το Ισραήλ συνέστησαν όπως συνεχιστεί η αγωγή που έδωσαν οι γιατροί. Συγκεκριμένα, σε δηλώση του -που μετέδωσε ο Alpha Κύπρου- ο προσωπικός γιατρός του Δημήτρη Χριστόφια, Δρ. Μιχάλης Μηνά επιβεβαίωσε το κρίσιμο της κατάστασης.

«Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Είναι στον αναπνευστήρα. Οι γιατροί από το Ισραήλ μελέτησαν όλη τη διαδικασία του ασθενή, τη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και τις εξετάσεις που γίνονται. Είπαν ότι είναι εξαίρετη η αντιμετώπιση από τους θεράποντες ιατρούς του Νοσοκομείου. Η μόνη σύσταση που έκαναν είναι να συνεχιστεί με την ίδια αντιμετώπιση η αγωγή που λαμβάνει».

Υπουργός Υγείας: Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση

Η πορεία της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια παρακολουθείται συνεχώς, ενώ σχετικά ενημερώνεται και ο Υπουργός Υγείας. Κληθείς να αναφερθεί στο θέμα, ύστερα από διάσκεψη Τύπου που παρέθεσε για την έναρξη της εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι είχε μια προκαταρκτική ενημέρωση από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, με τις ενέργειες της οποίας ήρθαν ξανά χθες στην Κύπρο ειδικοί ιατροί από το Ισραήλ, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα το πρωί.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Θέλω να είμαι προσεκτικός για θέματα υγείας και προσωπικά δεδομένα, να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση», είπε ο Υπουργός και ευχήθηκε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Όπως ενημερωνόμαστε, φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς του Δημήτρη Χριστόφια στο Ισραήλ για θεραπεία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal