MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση Χριστόφια. Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Advertisement

Sponsored by exness

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με Ισραήλ – Παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας

Advertisement

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου εισήχθη από την Δευτέρα.

Το Νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν

«Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή. Από προχθές το βράδυ, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.»

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και δεύτερο ιατροσυμβούλιο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου, το οποίο ολοληρώθηκε γύρω στις 16.00 και στο οποίο συμμετείχαν εκτός από τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο λοιμωξιολόγος που έφτασε στην Κύπρο από το Ισραήλ και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

Αμέσως μετά, η κυρία Γιαννάκη συνόδευσε τον γιατρό από το Ισραήλ στο Αεροδρόμιο για να αναχωρήσει από την Κύπρο, ενώ όπως μετέδωσε χθες η Cyprus Times θα υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των ιατρών των δύο χωρών.

Στο πλευρό του Δημήτρη Χριστόφια, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου, η οικογένεια του καθώς και απλοί πολίτες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network