MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 32χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Τραυματισμός μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο – Συγκρούστηκε με όχημα –  Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Advertisement

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 31χρονος από τη Λάρνακα, που τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό δυστύχημα στη πόλη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.10 χθες βράδυ, κάτοικος Αραδίππου, ηλικίας 61 χρόνων, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον χώρο στάθμευσης αρτοποιείου που βρίσκεται στην Λεωφόρο Τιμάγια στη Λάρνακα, με πρόθεση να εισέλθει στη Λεωφόρο.

Βγαίνοντας από το χώρο στάθμευσης του αρτοποιείου και αφού εισήλθε στην Λεωφόρο Τιμάγια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο ανέκοψε την ελεύθερη πορεία μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 32χρονος να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η μηχανή να ανατραπεί και ο ίδιος να εκτιναχθεί, να συρθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η μοτοσικλέτα σύρθηκε στην άσφαλτο και αφού συγκρούστηκε ελαφρώς σε άλλο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.

Από την τροχαία σύγκρουση ο 32χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο  Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση της σπλήνας.

Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.

Από τον τραυματία λήφθηκε αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις ενώ στους άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Εκ πρώτης όψεως, από τις εξετάσεις που διενήργησε στη σκηνή η Αστυνομία φαίνεται ότι ο 32χρονος δεν έφερε κράνος.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal