MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κρίσιμα στο ΓΝ Λευκωσίας πεζός που παρασύρθηκε στο Παραλίμνι. Συνελήφθη ο Ε/K οδηγός

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Παραλίμνι – Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας 69χρονος πεζός

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 69χρονος πεζός ο οποίος κρατούσε καροτσάκι υπεραγοράς, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 46χρονος Ελληνοκύπριος. Το τροχαίο συνέβη στην οδό Φώτη Πίττα στο Παραλίμνι.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times, o εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διευθέτηση Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Από το τροχαίο ο 69χρονος πεζός τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη.

Ο 46χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Όπως μας αναφέρθηκε, φέρεται να είπε στα μελή της Αστυνομίας δεν αντιλήφθηκε τον 69χρονο.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν τα ξημερώματα αφού ο οδηγός είχε καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφερθεί ο πεζός στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network