MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κρίσιμα παραμένει η 11χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λεμεσό. Σε κατάσταση σοκ ο 22χρονος μοτοσικλετιστής

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου το 11χρονο κορίτσι το οποίο τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Advertisement

Η 11χρονη λόγω της κατάστασης της μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μακάρειο όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.

Η ανήλικη συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω της σύγκρουσης αφού δεν έφερε κράνος ασφαλείας.

Ο 22χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, παραμένει ακόμη για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσό ενώ όπως μας αναφέρθηκε, ακόμη δεν του έχει ληφθεί κατάθεση καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ λόγω του τροχαίου.

Δεν έφεραν κράνη ασφαλείας. Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση η 11χρονη από το τροχαίο στη Λεμεσό

Πρόκειται για τον γιο του συντρόφου της μητέρας της 11χρονης. Μάλιστα το συμβάν εκτυλίχθηκε κοντά στην περιοχή, όπου διαμένουν. Η Τροχαία Λεμεσού εντός των επόμενων ημερών θα προχωρήσει στη λήψη καταθέσων απο τους εμπλεκόμενους.

Υπενθυμίζουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη στην οδό Ωκεανίδων στη Λεμεσό, με συνοδηγό 12χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος  με συνεπιβάτη την 11χρονη.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, η μοτοσικλέτα παρεξέκλινε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτή, οι οποίοι δεν έφεραν προστατευτικά κράνη, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η 11χρονη διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνευμόνων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης.

Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως κρίσιμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network